Vruchtwater

VRUCHTWATER, 610 blz., 33cmx15cmx3cm, gewicht: 1 kilo, is een boek ontworpen door Boutman (Bout Vercnocke), de titel verwijst naar het water dat ons droeg en groeien liet, in woord en beeld maak je kennis met de weergave van mijn (en onze) levensreis in dit universum en verder (een Startrek tintje!). 💝

Het boekformaat is te vergelijken met de “Saturnus Lima“-agenda’s van Brepols, omdat al mijn schrijfwerk hierin gebeurt, en daardoor de meeste gedichten en teksten ook die lange smalle vorm hebben. Mijn versie is iets breder dan de échte Saturnus agenda’s, maar dat moest, anders konden sommige teksten niet ingevoegd worden in de lay-out die ik wenste.

Hoe groter je scherm, hoe leuker én spectaculairder je lees- en kijkervaring (kies dan voor ‘double page, full screen’ mode’).

Achteraan heb ik, vanaf bladzijde 591 tem. bladzijde 608 17 lege pagina’s toegevoegd, voorzien van regelnummers, zo kan dit boek ook dienen om één en ander op te schrijven, voor de lezer, maar ook voor mezelf, want mijn Muze stopt niet met mij te voeden na de uitgave van dit boek.
Daardoor telt het boek nu 610 bladzijden.

De header toont het omslag van het boek, voor-, rug-, en achterzijde.

De titel ‘VRUCHTWATER’ verwijst naar het water, moederlicht en bron van alle leven, dat ons droeg en groeien liet, in woord en beeld maak je kennis met de weergave van mijn en onze levensreis in dit universum en verder, in een altijd maar ‘beginnend nu’ (zie blz. 41).

Niet vergeten: het ebook toont àlle bladzijden als pdf, en volgt niet de inhoudstafel van het boek, dus bij opzoeken in de inhoudstafel of de index achteraan: steeds 4 bladzijden toevoegen om tot de juiste tekst te komen

Mijn voorkeur gaat naar een uitgave in dit uitzonderlijke formaat, omdat al mijn manuscripten in Saturnus Lima agenda’s werden (en worden) geschreven, de lay-out van het manuscript stuurt dus de uiteindelijke vormgeving van het boek.

Info over bestellingen en prijs van het gedrukte boek via vruchtwater@womb.be